Despre

Jessie Inchauspé este autoarea bestsellerului Revoluția Glucozei și este cunoscută publicului larg ca Zeița Glucozei (Glucose Goddess)

Biografie

Are o diplomă de licență în matematică de la King’s College, Londra, și una de master în biochimie de la Universitatea Georgetown. Munca desfășurată într-un startup din Silicon Valley, al cărui domeniu de activitate era analiza genetică, a făcut-o să-și dea seama că obiceiurile alimentare sunt mai importante decât moștenirea genetică, din punctul de vedere al stării bune de sănătate.

Cartea sa „Revoluția glucozei” este prima carte a lui Inchauspé. Peste 500.000 de exemplare au fost vândute în întreaga lume în primele cinci luni după publicare.

Cartea a fost tradusă în peste 30 de limbi, iar contul său de Instagram @glucosegoddess este urmărit de peste 3 milioane de persoane.

Lucrări De Jessie Inchauspé

  • 1
    Glucose Revolution: The Life-Changing Power of Balancing Your Blood Sugar. New York: Simon & Schuster (2022). ISBN 1982179414
  • 2
    ”Glucose Goddess Method: The Four Week Guide To Cutting Cravings, Getting Your Energy Back, And Feeling Amazing.” New York: Simon & Schuster (2023). ISBN 1668024527